11.11.2022

BOM Karting takımımız, Türkiye Karting Şampiyonası'nda Senior ve Master kategorileri şampiyonu olarak sezonu tamamladı!

Motul Türkiye Karting Şampiyonası'nın son ayağına yarıştığı tüm kategorilerin liderliğini elinde bulundurarak çıkan BOM Karting takımımız, başarılar zincirine yeni ve büyük bir halka daha ekledi. 🏁

 

Kuruluşunun ikinci yılında toplam dört kategori bulunan Türkiye Karting Şampiyonası’nın Senior ve Master Kategorilerinde şampiyon olarak sezonu tamamlayan takımımız, Mini Kategoride ise şampiyonayı ikincilik ve üçüncülükle bitirdi. 🏆👏🏻

 

▪️İzmit Körfez Pisti'nde düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası son ayağını Senior kategorisinde Kerim Sulyak ve Master kategorisinde de Aytaç Biter, 1. olarak sezon boyunca gösterdikleri başarılı grafiklerini Türkiye şampiyonluğuyla taçlandırdılar.

▪️Şampiyonada Mini kategoride mücadele eden 13 yaşındaki BOM pilotu Teoman Hoskin 2. ve 9 yaşındaki pilot Rüzgar Evci ise şampiyonayı 3. bitirerek büyük bir başarıya imzayı attılar.

▪️Senior kategoride rekabet eden BOM Karting pilotu Ayda Biter ise Senior kadınlar klasmanını 3. sırada bitirerek 2022 sezonunu başarılı bir şekilde tamamladı.

 

Takımımızı ve sporcularımızı tebrik ederiz!

Lütfen cihazınızı dikey konumda kullanınız.